Skip to content

Dostawa w całej Polsce

star
4,84

Ocena na dietly.pl

Jakość restauracyjna

  • Wybierz dietę
  • O nas
  • Menu
  • Cennik
Restauracja w Pudełku
Restauracja w Pudełku
  • Kontakt
  • Panel klienta
  • Zamów dietę
Restauracja w Pudełku
Restauracja w Pudełku
  • Blog
  • Cennik
  • Dieta bez glutenu i laktozy
  • Dieta bezglutenowa
  • Dieta detoks sokowy
  • Dieta dla mam
  • Dieta fit beauty woman
  • Dieta Hashimoto i tarczyca
  • Dieta less carb
  • Dieta odmłodzenie bez skalpela
  • Dieta sokowa odporność
  • Dieta wegańska
  • Dieta wegetariańska
  • Dieta wegetariańska z rybą
  • Dieta z niskim indeksem glikemicznym
  • Dieta zdrowie basic
  • Diety
  • Home
  • Menu
  • Menu – kopia
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • Zamówienie

Nasze diety

Wybierz dietę, która najlepiej do Ciebie pasuje!

    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
    Śniadanie Fritata z serem feta i pomidorami
    II śniadanie Koktajl pinacolada
    Obiad Lasagne szpinakowa z włoskim salami
    Podwieczorek Monte z orzechami laskowymi
    Kolacja Potrawka z kurczakiem,cieciorką i dynią
    Śniadanie Pasta marchewkowa i twarożek pietruszkowy z pieczywem
    II śniadanie Gazpacho
    Obiad Makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorami
    Podwieczorek Mus limonkowy
    Kolacja Bowl z wędzonym łososiem,jajkiem i rzodkiewką
    Śniadanie Chlebek z czarną porzeczką i jogurtem
    II śniadanie Granola z jogurtem
    Obiad Policzki wołowe z surówką z czerwonej kapusty
    Podwieczorek Sernik
    Kolacja Tajska zupa Tom Yum
    Śniadanie Placuszki czekoladowe z sosem owocowym
    II śniadanie Krem z białych warzyw
    Obiad Tagliatelle z grzybami i parmezanem
    Podwieczorek Deser trzy kolory
    Kolacja Fasolka po meksykańsku z chorizo
    Śniadanie Caprese z szynką parmeńską
    II śniadanie Sałatka z hummusu,komosy I buraka
    Obiad Sandacz w sosie rakowym z młodą kapustą
    Podwieczorek Muffinki z owocami
    Kolacja Makaron orzo ze szparagami I bekonem
    Śniadanie Quesadilla z kurczakiem i sosem BBQ
    II śniadanie Frytki z warzyw z serem feta
    Obiad Faszerowana pierś z kurczaka i surówką coleslaw
    Podwieczorek Twarogowe kulki mocy rafaello
    Kolacja Flaki z boczniaków
    Śniadanie Owoce pod kruszonką bakaliową
    II śniadanie Tatar z wafli ryżowych
    Obiad Szaszłyki z kurczakiem i warzywami z sosem tzatziki
    Podwieczorek Mus chałwowy z sosem malinowym
    Kolacja Bataty faszerowane ciecierzycą szpinakiem i serem omur
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
    Śniadanie Fritata z serem feta i pomidorami
    II śniadanie Sałatka z ciecierzycy z warzywami
    Obiad Gołąbki z sałatką z ogórka kiszonego
    Podwieczorek Monte z orzechami laskowymi
    Kolacja Kremowa potrawka z kurczakiem I cukinią
    Śniadanie Twarożek pietruszkowy z pieczywem gryczanym
    II śniadanie Gazpacho
    Obiad Makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorami
    Podwieczorek Mus limonkowy
    Kolacja Bowl z wędzonym łososiem,jajkiem i rzodkiewką
    Śniadanie Szakszuka
    II śniadanie Gryczana granola z jogurtem
    Obiad Policzki wołowe z kaszą pęczak i surówką z czerwonej kapusty
    Podwieczorek Tofurnik
    Kolacja Tajska zupa Tom Yum
    Śniadanie Placuszki czekoladowe z sosem owocowym
    II śniadanie Krem pomidorowy
    Obiad Makaron z grzybami i parmezanem
    Podwieczorek Deser trzy kolory
    Kolacja Fasolka po meksykańsku z chorizo
    Śniadanie Caprese z szynką parmeńską
    II śniadanie Sałatka z hummusu,komosy I batata
    Obiad Sandacz w sosie rakowym z młodą kapustą
    Podwieczorek Muffinki gryczane z owocami
    Kolacja Makaron pełnoziarnisty ze szparagami I bekonem
    Śniadanie Quesadilla z kurczakiem i sosem BBQ
    II śniadanie Frytki z warzyw z serem feta
    Obiad Faszerowana pierś z kurczaka I surówką coleslaw
    Podwieczorek Twarogowe kulki mocy rafaello
    Kolacja Flaki z boczniaków
    Śniadanie Owoce pod kruszonką bakaliową
    II śniadanie Tatar z wafli ryżowych z ryżu brązowego
    Obiad Szaszłyki z kurczakiem i warzywami z sosem tzatziki
    Podwieczorek Awokado faszerowane
    Kolacja Bataty faszerowane ciecierzycą szpinakiem i serem omur
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
    Śniadanie Fritata z serem feta i pomidorami
    II śniadanie Koktajl pinacolada
    Obiad Lasagne szpinakowa
    Podwieczorek Monte z orzechami laskowymi
    Kolacja Potrawka z kurczakiem,cieciorką i dynią
    Śniadanie Pasta marchewkowa i twarożek pietruszkowy z pieczywem
    II śniadanie Gazpacho
    Obiad Makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorami
    Podwieczorek Mus limonkowy
    Kolacja Bowl z wędzonym łososiem,jajkiem i rzodkiewką
    Śniadanie Chlebek z czarną porzeczką i jogurtem
    II śniadanie Granola z jogurtem
    Obiad Policzki wołowe z kaszą pęczak i surówką z czerwonej kapusty
    Podwieczorek Sernik
    Kolacja Tajska zupa Tom Yum
    Śniadanie Placuszki czekoladowe z sosem owocowym
    II śniadanie Krem z białych warzyw
    Obiad Tagliatelle z grzybami i parmezanem
    Podwieczorek Deser trzy kolory
    Kolacja Pęczak po meksykańsku z chorizo
    Śniadanie Owsianka chałwowa z owocami
    II śniadanie Sałatka z hummusu,komosy I buraka
    Obiad Sandacz w sosie rakowym z młodą kapustą
    Podwieczorek Muffinki z owocami
    Kolacja Makaron orzo ze szparagami
    Śniadanie Quesadilla z sosem BBQ
    II śniadanie Frytki z warzyw z serem feta
    Obiad Faszerowana pierś z kurczaka z ziemniakami i surówką coleslaw
    Podwieczorek Kulki mocy rafaello
    Kolacja Flaki z boczniaków
    Śniadanie Owoce pod kruszonką
    II śniadanie Tatar z wafli ryżowych
    Obiad Szaszłyki z kurczakiem i warzywami z sosem tzatziki
    Podwieczorek Mus chałwowy z sosem malinowym
    Kolacja Bataty faszerowane ciecierzycą szpinakiem i serem omur
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
    Śniadanie Fritata z serem feta i pomidorami
    II śniadanie Koktajl pinacolada
    Obiad Lasagne szpinakowa
    Podwieczorek Monte z orzechami laskowymi
    Kolacja Potrawka z kurczakiem,cieciorką i dynią
    Śniadanie Pasta marchewkowa i twarożek pietruszkowy z pieczywem
    II śniadanie Gazpacho
    Obiad Makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorami
    Podwieczorek Mus limonkowy
    Kolacja Bowl z wędzonym łososiem,jajkiem i rzodkiewką
    Śniadanie Chlebek z czarną porzeczką i jogurtem
    II śniadanie Granola z jogurtem
    Obiad Policzki wołowe z kaszą gryczaną i surówką z czerwonej kapusty
    Podwieczorek Sernik
    Kolacja Tajska zupa Tom Yum
    Śniadanie Placuszki czekoladowe z sosem owocowym
    II śniadanie Krem z białych warzyw
    Obiad Tagliatelle z grzybami i parmezanem
    Podwieczorek Deser trzy kolory
    Kolacja Sorgo po meksykańsku z warzywami i chorizo
    Śniadanie Owsianka chałwowa z owocami
    II śniadanie Sałatka z hummusu,komosy I buraka
    Obiad Sandacz w sosie rakowym z młodą kapustą
    Podwieczorek Muffinki z owocami
    Kolacja Makaron orzo ze szparagami
    Śniadanie Quesadilla z sosem BBQ
    II śniadanie Frytki z warzyw z serem feta
    Obiad Faszerowana pierś z kurczaka z ziemniakami i surówką coleslaw
    Podwieczorek Kulki mocy rafaello
    Kolacja Flaki z boczniaków
    Śniadanie Owoce pod kruszonką
    II śniadanie Tatar z wafli ryżowych
    Obiad Szaszłyki z kurczakiem i warzywami z sosem tzatziki
    Podwieczorek Mus chałwowy z sosem malinowym
    Kolacja Bataty faszerowane ciecierzycą szpinakiem i serem omur
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
    Śniadanie Fritata z serem feta i pomidorami
    II śniadanie Koktajl pinacolada
    Obiad Lasagne szpinakowa
    Podwieczorek Monte z orzechami laskowymi
    Kolacja Potrawka z kurczakiem i dynią
    Śniadanie Pasta marchewkowa i twarożek pietruszkowy z pieczywem
    II śniadanie Gazpacho
    Obiad Makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorami
    Podwieczorek Mus limonkowy
    Kolacja Bowl z wędzonym łososiem,jajkiem i rzodkiewką
    Śniadanie Chlebek z czarną porzeczką i jogurtem
    II śniadanie Granola z jogurtem
    Obiad Policzki wołowe z kaszą gryczaną i surówką z czerwonej kapusty
    Podwieczorek Sernik
    Kolacja Tajska zupa Tom Yum
    Śniadanie Placuszki czekoladowe z sosem owocowym
    II śniadanie Krem z białych warzyw
    Obiad Tagliatelle z grzybami i parmezanem
    Podwieczorek Deser trzy kolory
    Kolacja Sorgo z warzywami po meksykańsku z chorizo
    Śniadanie Owsianka chałwowa z owocami
    II śniadanie Sałatka z komosy z burakiem I żurawiną
    Obiad Sandacz w sosie rakowym ze skorzonerą
    Podwieczorek Muffinki z owocami
    Kolacja Makaron orzo ze szparagami
    Śniadanie Quesadilla z sosem BBQ
    II śniadanie Frytki z warzyw z serem feta
    Obiad Faszerowana pierś z kurczaka z ziemniakami i surówką coleslaw
    Podwieczorek Kulki mocy rafaello
    Kolacja Flaki z boczniaków
    Śniadanie Owoce pod kruszonką
    II śniadanie Tatar z wafli ryżowych
    Obiad Szaszłyki z kurczakiem i warzywami z sosem tzatziki
    Podwieczorek Mus chałwowy z sosem malinowym
    Kolacja Bataty faszerowane szpinakiem i serem omur
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
    Śniadanie Fritata z serem feta i pomidorami
    II śniadanie Koktajl pinacolada
    Obiad Lasagne szpinakowa z włoskim salami
    Podwieczorek Monte z orzechami laskowymi
    Kolacja Potrawka z kurczakiem,cieciorką i dynią
    Śniadanie Pasta marchewkowa i twarożek pietruszkowy z pieczywem
    II śniadanie Gazpacho
    Obiad Makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorami
    Podwieczorek Mus limonkowy
    Kolacja Bowl z wędzonym łososiem,jajkiem i rzodkiewką
    Śniadanie Szakszuka
    II śniadanie Granola z jogurtem
    Obiad Policzki wołowe z surówką z czerwonej kapusty
    Podwieczorek Sernik
    Kolacja Tajska zupa Tom Yum
    Śniadanie Placuszki czekoladowe z sosem owocowym
    II śniadanie Krem z białych warzyw
    Obiad Tagliatelle z grzybami i parmezanem
    Podwieczorek Deser trzy kolory
    Kolacja Fasolka po meksykańsku z chorizo
    Śniadanie Caprese z szynką parmeńską
    II śniadanie Sałatka z hummusu,komosy I buraka
    Obiad Sandacz w sosie rakowym z młodą kapustą
    Podwieczorek Muffinki z owocami
    Kolacja Makaron orzo ze szparagami I bekonem
    Śniadanie Quesadilla z kurczakiem i sosem BBQ
    II śniadanie Frytki z warzyw z serem feta
    Obiad Faszerowana pierś z kurczaka i surówką coleslaw
    Podwieczorek Twarogowe kulki mocy rafaello
    Kolacja Flaki z boczniaków
    Śniadanie Owoce pod kruszonką bakaliową
    II śniadanie Tatar z wafli ryżowych
    Obiad Szaszłyki z kurczakiem i warzywami z sosem tzatziki
    Podwieczorek Mus chałwowy z sosem malinowym
    Kolacja Bataty faszerowane ciecierzycą szpinakiem i serem omur
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
    Śniadanie Fritata z serem feta i pomidorami
    II śniadanie Koktajl pinacolada
    Obiad Bezglutenowa lasagne szpinakowa
    Podwieczorek Monte z orzechami laskowymi
    Kolacja Potrawka z kurczakiem,cieciorką i dynią
    Śniadanie Pasta marchewkowa i twarożek pietruszkowy z pieczywem
    II śniadanie Gazpacho
    Obiad Bezglutenowy makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorami
    Podwieczorek Mus limonkowy
    Kolacja Bowl z wędzonym łososiem,jajkiem i rzodkiewką
    Śniadanie Chlebek z czarną porzeczką i jogurtem
    II śniadanie Granola z jogurtem
    Obiad Policzki wołowe z kaszą gryczaną i surówką z czerwonej kapusty
    Podwieczorek Sernik
    Kolacja Tajska zupa Tom Yum
    Śniadanie Placuszki czekoladowe z sosem owocowym
    II śniadanie Krem z białych warzyw
    Obiad Tagliatelle z grzybami i parmezanem
    Podwieczorek Deser trzy kolory
    Kolacja Sorgo z warzywami po meksykańsku z chorizo
    Śniadanie Owsianka chałwowa z owocami
    II śniadanie Sałatka z hummusu,komosy I buraka
    Obiad Sandacz w sosie rakowym z młodą kapustą
    Podwieczorek Muffinki z owocami
    Kolacja Makaron penne ze szparagami
    Śniadanie Quesadilla z sosem BBQ
    II śniadanie Frytki z warzyw z serem feta
    Obiad Faszerowana pierś z kurczaka z ziemniakami i surówką coleslaw
    Podwieczorek Kulki mocy rafaello
    Kolacja Flaki z boczniaków
    Śniadanie Owoce pod kruszonką
    II śniadanie Tatar z wafli ryżowych
    Obiad Szaszłyki z kurczakiem i warzywami z sosem tzatziki
    Podwieczorek Mus chałwowy z sosem malinowym
    Kolacja Bataty faszerowane ciecierzycą szpinakiem i serem omur
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
    Śniadanie Fritata z serem feta i pomidorami
    II śniadanie Koktajl pinacolada
    Obiad Lasagne szpinakowa
    Podwieczorek Monte z orzechami laskowymi
    Kolacja Potrawka z tofu,ciecierzycą i dynią
    Śniadanie Pasta marchewkowa i twarożek pietruszkowy z pieczywem
    II śniadanie Gazpacho
    Obiad Makaron z mozzarellą i szparagami
    Podwieczorek Mus limonkowy
    Kolacja Bowl z wędzonym łososiem,jajkiem i rzodkiewką
    Śniadanie Chlebek z czarną porzeczką i jogurtem
    II śniadanie Granola z jogurtem
    Obiad Boczniaki panierowane z surówką z czerwonej kapusty
    Podwieczorek Sernik
    Kolacja Tajska zupa Tom Yum
    Śniadanie Placuszki czekoladowe z sosem owocowym
    II śniadanie Krem z białych warzyw
    Obiad Tagliatelle z grzybami i parmezanem
    Podwieczorek Deser trzy kolory
    Kolacja Pęczak po meksykańsku z warzywami
    Śniadanie Owsianka chałwowa z owocami
    II śniadanie Sałatka z hummusu,komosy I buraka
    Obiad Sandacz w sosie rakowym z młodą kapustą
    Podwieczorek Muffinki z owocami
    Kolacja Makaron orzo ze szparagami
    Śniadanie Quesadilla z sosem BBQ
    II śniadanie Frytki z warzyw z serem feta
    Obiad Zrazy wegetariańskie z ziemniakami i surówką coleslaw
    Podwieczorek Kulki mocy rafaello
    Kolacja Flaki z boczniaków
    Śniadanie Owoce pod kruszonką
    II śniadanie Tatar z wafli ryżowych
    Obiad Szaszłyki z halloumi i warzywami z sosem tzatziki
    Podwieczorek Mus chałwowy z sosem malinowym
    Kolacja Bataty faszerowane ciecierzycą szpinakiem i serem omur
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
    Śniadanie Fritata z serem feta i pomidorami
    II śniadanie Koktajl pinacolada
    Obiad Lasagne szpinakowa
    Podwieczorek Monte z orzechami laskowymi
    Kolacja Potrawka z tofu,ciecierzycą i dynią
    Śniadanie Pasta marchewkowa i twarożek pietruszkowy z pieczywem
    II śniadanie Gazpacho
    Obiad Makaron z mozzarellą i szparagami
    Podwieczorek Mus limonkowy
    Kolacja Bowl z jajkiem,rzodkiewką i brokułem
    Śniadanie Chlebek z czarną porzeczką i jogurtem
    II śniadanie Granola z jogurtem
    Obiad Boczniaki panierowane z surówką z czerwonej kapusty
    Podwieczorek Sernik
    Kolacja Tajska zupa Tom Yum
    Śniadanie Placuszki czekoladowe z sosem owocowym
    II śniadanie Krem z białych warzyw
    Obiad Tagliatelle z grzybami i parmezanem
    Podwieczorek Deser trzy kolory
    Kolacja Pęczak po meksykańsku z warzywami
    Śniadanie Owsianka chałwowa z owocami
    II śniadanie Sałatka z hummusu,komosy I buraka
    Obiad Tofu a’la ryba z surówką z młodej kapusty
    Podwieczorek Muffinki z owocami
    Kolacja Makaron orzo ze szparagami
    Śniadanie Quesadilla z sosem BBQ
    II śniadanie Frytki z warzyw z serem feta
    Obiad Zrazy wegetariańskie z ziemniakami i surówką coleslaw
    Podwieczorek Kulki mocy rafaello
    Kolacja Flaki z boczniaków
    Śniadanie Owoce pod kruszonką
    II śniadanie Tatar z wafli ryżowych
    Obiad Szaszłyki z halloumi i warzywami z sosem tzatziki
    Podwieczorek Mus chałwowy z sosem malinowym
    Kolacja Bataty faszerowane ciecierzycą szpinakiem i serem omur
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
    Śniadanie Wegańska fritata z pomidorami
    II śniadanie Koktajl pinacolada
    Obiad Lasagne szpinakowa
    Podwieczorek Monte z orzechami laskowymi
    Kolacja Potrawka z tofu,ciecierzycą i dynią
    Śniadanie Pasta marchewkowa i hummus z pieczywem
    II śniadanie Gazpacho
    Obiad Makaron w sosie z suszonych pomidorów ze szparagami
    Podwieczorek Mus limonkowy
    Kolacja Chlebek z czarną porzeczką i jogurtem
    Śniadanie Chlebek z czarną porzeczką i jogurtem wegańskim
    II śniadanie Granola z jogurtem
    Obiad Boczniaki panierowane z surówką z czerwonej kapusty
    Podwieczorek Tofurnik
    Kolacja Tajska zupa Tom Yum
    Śniadanie Placuszki czekoladowe z sosem owocowym
    II śniadanie Krem z białych warzyw
    Obiad Tagliatelle z grzybami i parmezanem wegańskim
    Podwieczorek Deser trzy kolory
    Kolacja Pęczak po meksykańsku z warzywami
    Śniadanie Owsianka chałwowa z owocami
    II śniadanie Sałatka z hummusu,komosy I buraka
    Obiad Tofu a’la ryba z surówką z młodej kapusty
    Podwieczorek Muffinki z owocami
    Kolacja Makaron orzo ze szparagami
    Śniadanie Quesadilla z sosem BBQ
    II śniadanie Frytki z warzyw z serem feta
    Obiad Zrazy wegetariańskie z ziemniakami i surówką coleslaw
    Podwieczorek Kulki mocy rafaello
    Kolacja Flaki z boczniaków
    Śniadanie Owoce pod kruszonką
    II śniadanie Tatar z wafli ryżowych
    Obiad Szaszłyki z tofu i warzywami z sosem tzatziki
    Podwieczorek Mus chałwowy z sosem malinowym
    Kolacja Bataty faszerowane ciecierzycą szpinakiem i serem wegańskim
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
    Śniadanie Fritata z serem feta i pomidorami
    II śniadanie Koktajl pinacolada
    Obiad Lasagne szpinakowa
    Podwieczorek Monte z orzechami laskowymi
    Kolacja Potrawka z kurczakiem i dynią
    Śniadanie Pasta marchewkowa i twarożek pietruszkowy z pieczywem
    II śniadanie Gazpacho
    Obiad Sandacz z surówką z cukinii i papryki
    Podwieczorek Mus limonkowy
    Kolacja Bowl z jajkiem,rzodkiewką i brokułem
    Śniadanie Chlebek z czarną porzeczką i jogurtem
    II śniadanie Granola z jogurtem
    Obiad Policzki wołowe z surówką z czerwonej kapusty
    Podwieczorek Sernik
    Kolacja Tajska zupa Tom Yum
    Śniadanie Placuszki czekoladowe z sosem owocowym
    II śniadanie Krem z białych warzyw
    Obiad Tagliatelle z warzywami i parmezanem
    Podwieczorek Deser trzy kolory
    Kolacja Pęczak po meksykańsku z warzywami
    Śniadanie Owsianka chałwowa z owocami
    II śniadanie Sałatka z komosy z burakiem I żurawiną
    Obiad Sandacz w sosie rakowym z młodą kapustą
    Podwieczorek Muffinki z owocami
    Kolacja Makaron orzo ze szparagami
    Śniadanie Quesadilla z sosem BBQ
    II śniadanie Frytki z warzyw z serem feta
    Obiad Faszerowana pierś z kurczaka z ziemniakami i surówką coleslaw
    Podwieczorek Kulki mocy rafaello
    Kolacja Krem pomidorowy z mozzarellą
    Śniadanie Owoce pod kruszonką
    II śniadanie Tatar z wafli ryżowych
    Obiad Szaszłyki z kurczakiem i warzywami z sosem tzatziki
    Podwieczorek Mus chałwowy z sosem malinowym
    Kolacja Bataty faszerowane szpinakiem i serem omur
    ŚNIADANIE - SOK 1 Ogórek zielony, ananas, jabłko, szpinak, natka pietruszki

    To sok, który ma stanowić pożywną pobudkę dla Twojego ciała i duszy. Każdy z jego składników wspomaga odchudzanie, mobilizuje do działania układ trawienny i przyspiesza metabolizm. Reguluje też poziom wody w organizmie. W połączeniu, stanowią bombę nie tylko witaminową, ale i dietetyczną.
    II ŚNIADANIE - SOK 2 Batat, chili, mleko kokosowe bio, organiczna woda kokosowa.

    Niech dzieje się magia! Niespotykane, egzotyczne połączenie, które przeniesie Twoje myśli na rajską wyspę. Kto by pomyślał, że detoks może być aż tak przyjemny? Mleko kokosowe i woda kokosowa mają za zadanie obniżyć poziom cholesterolu we krwi. Chili rozgrzewa i stymuluje układ trawienny do dalszej pracy. Bataty zaś zadbają o Twoje zdrowie - wiedziałeś, że zmniejszają ryzyko wystąpienia nowotworów układu moczowego, raka piersi i chronią przed cukrzycą.
    OBIAD - SOK 3 Pomarańcza, cytryna, seler naciowy*, pietruszka, jarmuż.

    Naszła Cię ochota na coś pysznego i zdrowego? Nadciągamy z odsieczą. To już kolejny z etapów oczyszczania. Twój organizm nabiera tempa, a proces samooczyszczania trwa w najlepsze. Pomarańcza uspokaja i koi nerwy, zawiera błonnik pokarmowy, który poprawia przemianę materii, jest też świetnym antyoksydantem. Cytryna wzmacnia odporność, ale jest też nieocenionym składnikiem diet odchudzających - pobudza wydzielanie enzymów trawiennych. Jarmuż wspomaga procesy oczyszczania organizmu. Zawiera chlorofil, który łącząc się z toksycznymi związkami, zapobiega ich dalszemu przedostawaniu się do tkanek. Seler pomaga zaś organizmowi „posprzątać” wszelkie zanieczyszczenia i ma działanie silnie odchudzające. Pietruszka działa moczopędnie i odtruwająco.
    PODWIECZOREK - SOK 4 Burak, malina, jabłko, limonka, korzeń imbiru.

    Wyjątkowe połączenie, w którego czerwonej barwie można doszukać się pewnej symboliki. Czerwony to kolor władcy, atrybut króla, siła i zwycięstwo. Tak też powinieneś się czuć na tym etapie oczyszczania - jak wygrany. Limonka ma za zadanie wspomóc pracę wątroby i proces odchudzania. Burak obniża poziom cholesterolu we krwi i poprawia koncentrację. Maliny zmniejszają poziom glukozy we krwi. Pektyny zawarte w jabłkach przyspieszają odtruwanie organizmu. Zaś imbir podkręca tempo przemiany materii.
    KOLACJA - SOK 5 Cukinia, gruszka, pomarańcza, cytryna, jarmuż, kurkuma.

    Kolejny i ostatni z soków z menu Detoksu sokowego to łapacz snów, i naturalny środek uspokajający w jednym. Zasłużyłeś na chwilę relaksu i jesteśmy tutaj, aby Ci go zapewnić. Jarmuż ma zbadane właściwości antynowotworowe. Gruszka, jako jeden z nielicznych owoców, zawiera jod, który wspomaga pracę tarczycy. Wspiera też układ trawienny, by pomóc mu w kilku ostatnich, wytężonych godzinach pracy, zanim położysz się do łóżka. Cytryna dodatkowo wspomaga proces oczyszczania organizmu. Lekkostrawna cukinia zapobiega gromadzeniu się wody w organizmie i redukuje stres. Pomarańcza uspokaja i wycisza układ nerwowy. Korzeń kurkumy wspiera zaś regenerację intensywnie pracującej podczas detoksu wątroby, działa antybakteryjnie i rozkurczająco.
    * alergeny pokarmowe
    ŚNIADANIE - SOK 1 Pomarańcza, cytryna, imbir, kurkuma, propolis.

    Ten bukiet składników to zdrowa pobudka dla Twojego organizmu. Owoce bogate w witaminę C skutecznie wspomagają Twój układ immunologiczny, a kurkuma i imbir działają rozgrzewająco, antygrzybiczo, antywirusowo i antybakteryjnie. Propolis zaś to naturalny składnik wytwarzany przez pszczoły w celu zabezpieczenia ula przed wtargnięciem do środka szkodliwych drobnoustrojów. Badania pokazują, że skutecznie potrafi on chronić również człowieka podwyższając jego odporność na zakażenia.
    II ŚNIADANIE - SOK 2 Jabłko, cytryna, imbir, kurkuma, acerola.

    Nadszedł czas na prawdziwą witaminową bombę. Jabłko znane jest naukowcom jako wielki przyjaciel naszego mięśnia sercowego i wróg nowotworów, chorób i zakażeń. Druga już dawka imbiru i kurkumy ma dodatkowo podkręcić temperaturę Twojego ciała, by przyspieszyć proces detoksykacji organizmu. Cytryna i acerola stanowią prawdziwy zastrzyk łatwo przyswajalnej witaminy C. Nie wszyscy jednak wiedzą, że acerola zawiera jej aż trzy razy więcej niż cytryna i jednocześnie, jest jej najbogatszym źródłem ze wszystkich owoców. Tak się buduje odporność!
    OBIAD - SOK 3 Jarmuż, szpinak, seler naciowy*, pomarańcza.

    Zielony to kolor zdrowia! Jarmuż i szpinak zadziałają na Twój organizm detoksykująco zasilając go przy okazji kolejną solidną dawką witaminy C. Seler naciowy to warzywo wprost uwielbiane przez wszystkich, którzy za priorytet stawiają sobie walkę o zdrowie. Jest on bogaty, między innymi, we flawonoidy - związki o działaniu antyoksydacyjnym, przeciwzapalnym, moczopędnym i rozkurczającym. Królowa pomarańcza to nie tylko smak, ale i porządna porcja witamin. Zainteresowanym znana z podnoszenia odporności i świetnego radzenia sobie z podwyższonym cholesterolem.
    PODWIECZOREK - SOK 4 Pomidor, papryka, pestki słonecznika, chili.

    Wymyśliliśmy to czerwone szaleństwo, bo bakterie i wirusy działają na nas jak płachta na byka. Pomidor wzmacnia odporność dzięki zawartości iście magicznego składnika - likopenu, który, dodatkowo, nadaje mu jego ognistą barwę. Papryka to prawdziwa władczyni zdrowia, bo może się poszczycić poddaństwem całego szeregu witamin. Chili podkręca atmosferę pomagając Twojemu organizmowi pozbyć się wszystkich szkodliwych drobnoustrojów. Pestki słonecznika zaś bogate są w cynk, którego niedobory znacznie osłabiają nasz układ immunologiczny.
    KOLACJA - SOK 5 Burak, pietruszka, jabłko, cytryna, imbir, acerola.

    Ostatnia kompozycja to uspokajająca i wyciszająca melodia, która wprowadzi Twoje ciało w stan przyjemnej błogości. Dodatkowo, kiedy Ty będziesz odpoczywał, Twój metabolizm podejmie wszelkie działania, by oczyścić organizm z toksyn i złogów. Pietruszka ułatwia trawienie i przyswajanie pokarmów. Burak reguluje pracę wątroby, czyni organizm bardziej wytrzymałym, łagodzi napięcie emocjonalne i reguluje cykl snu. Wreszcie, po całym dniu wyzwań możesz odpocząć. Właśnie postawiłeś milowy krok ku zdrowiu!
    * alergeny pokarmowe
    ŚNIADANIE - SOK 1 Burak, jabłko, malina, cytryna, siemię lniane, kolagen rybi*.

    Propozycja na dzień dobry, która pozwoli Ci się obudzić, przyspieszy przemianę materii i przygotuje organizm na czekające Cię wyzwania. Burak jest źródłem żelaza, które świetnie wchłania się w towarzystwie witaminy C, a w tą obfituje nie tylko cytryna, ale i jabłko oraz maliny. Siemię lniane bogate w śluzy roślinne stanowi genialną osłonę Twojego żołądka. Zawiera też ogromne ilości kwasów omega 3, które regulują poziom trójglicerydów (budulec tkanki tłuszczowej) w Twoim organizmie. Nie mogło zabraknąć także kolagenu nazywanego często „białkiem młodości". Ten składnik pomoże Twojej skórze zachować jędrność, elastyczność oraz odpowiednie nawilżenie.
    II ŚNIADANIE - SOK 2 Banan, płatki pełnoziarniste*, mleko migdałowe bio*, białko konopne.

    Ta kompozycja zapewni Ci siłę i energię na cały dzień. To napęd na cztery koła - nic nie ma prawa Cię już zatrzymać! Banan to nieocenione źródło potasu. Nie wszyscy wiedzą, że znajduje się on w czołówce produktów z największą ilością tego pierwiastka. Potas ma za zadanie regulować ciśnienie tętnicze, dbać o prawidłowe funkcjonowanie układu krwionośnego. Banan zawiera także cały szereg witamin, między innymi witaminy z grupy B, które korzystnie wpływają na wygląd skóry. Płatki pełnoziarniste są źródłem błonnika. Ten zaś poprawia wygląd cery, paznokci i włosów. Białko konopne bogate jest w cenną dla skóry witaminę E i stanowi ważny element diety dla osób, które chcą schudnąć. Jego spożywanie gwarantuje bowiem dłuższe uczucie sytości.
    OBIAD - SOK 3 Ananas, mango, cukinia, pietruszka, morwa biała, chili.

    Czas na wyjątkową propozycję dla wyjątkowych klientów. Nieoczywiste połączenie, którego mistrzowski smak zapewni Ci iście mistrzowskie samopoczucie. Bromelaina to wspaniały składnik ananasa, który wykazuje działanie przeciwzapalne, przeciwnowotworowe i jest pomocny przy problemach z trawieniem. Dodatkowo, świetnie wspomaga odchudzanie! Chili przyspiesza metabolizm i przyjemnie rozgrzewa. Mango ma za zadanie nawilżyć i odmłodzić skórę. Cukinia jest lekkostrawnym i niskokalorycznym warzywem bogatym w kwas foliowy, którego przyjmowanie zapobiega, między innymi, przedwczesnemu siwieniu. Pietruszka oczyszcza organizm i poprawia wygląd cery. Morwa biała zaś działa jak wspomagacz odchudzania i, o czym warto wspomnieć, obniża prawdopodobieństwo występowania choroby Alzheimera.
    PODWIECZOREK - SOK 4 Pomarańcza, granat, szpinak, acerola, witamina D.

    Kolejna kompozycja to zamknięte w butelce promienie słońca. Konieczna dawka uśmiechu i zadowolenia. Pomarańcza to źródło witaminy C. Wykazuje też silne działanie antynowotworowe, przeciwdepresyjne i uspokajające. Szpinak wspomaga odchudzanie, obniża podatność na stres, a zawarte w nim witaminy z grup A i E opóźniają starzenie organizmu. Acerola wspomaga syntezę naturalnego kolagenu w organizmie i pomaga chronić oczy zapobiegając rozwojowi, między innymi, zaćmy. Granat nazywany w niektórych kulturach „owocem życia” i postrzegany jako symbol nieśmiertelności spowalnia proces starzenia i reguluje gospodarkę hormonalną zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Witamina D zaś ma ogromny wpływ na naszą naturalną odporność. „Witamina ze Słońca” gwarantuje też lepsze samopoczucie i zwiększoną chęć do życia.
    KOLACJA - SOK 5 Pomidor, papryka, marchew, curry, kurkuma, kolagen rybi*, acerola.

    Ostatni z przebojowych soków to wieczorna dawka zdrowia i przyjemności. Parafrazując, w zdrowym ciele młody duch! Pomidor znany z wysokiej zawartości potasu korzystnie wpływa na układ krwionośny. Papryka to afrodyzjak, który wykazuje działanie odchudzające. Zawiera witaminy z grup A i E, które nazywane są witaminami młodości. Ma właściwości antyoksydacyjne i może pochwalić się czterokrotnie większą zawartością witaminy C niż cytryna. Marchewka to źródło beta-karotenu, który wzmaga opaleniznę i wykazuje działanie antynowotworowe. Curry tak, jak i kurkuma mają chronić przed nowotworami i przyspieszać przemianę materii. Kolagen rybi zapewnia piękny wygląd skóry wpływając na jej jędrność i elastyczność, a acerola wspomagając syntezę naturalnego kolagenu w Twoim organizmie, wzmacnia tym samym kości i promienny wygląd Twojej cery.
    * alergeny pokarmowe

    Skontaktuj się z nami

      Znajdź nas

      Regulamin Polityka prywatności Panel klienta

      Restauracja w pudełku

      Poznań Warszawa Łódź Kraków Katowice Wrocław Gdynia Gdańsk Sopot Toruń Bydgoszcz Szczecin Gliwice Gorzów Wielkopolski Legnica Koszalin Lubin Zielona Góra Kołobrzeg Stargard Tychy Bielsko-Biała Śrem Kościan Środa Wielkopolska Białystok Opole Lublin Olsztyn Słupsk Zakopane Płock Częstochowa Ustka Darłowo Dąbrowa Górnicza Leszno Sosnowiec Chorzów Zabrze Ruda Śląska Mosina Legionowo Pruszków

      Dostawa w całej Polsce

      star
      4,84

      Ocena na dietly.pl

      Jakość restauracyjna

      Restauracja w PudełkuLogo Header Menu
      • Wybierz dietę
      • O nas
      • Menu
      • Cennik
      • Kontakt
      • Panel Klienta
      • Zamów dietę